Пиши ни на: muzika_svetu@abv.bg

 

Тази рубрика се изгражда съвместно с МУЗИКАЛНА КОМПАНИЯ "КА МЮЗИК", Payner music, Riva Sound.

 

.

.

.

На първи август стартира националното турне “ПЛАНЕТА ПРИМА”, с участието на осем от звездите на “Пайнер мюзик” и телевизия “Планета”. От десет години не е имало толкова мащабно турне. Други турнета са стигали до десет, тринадесет концерта, но петнадесет не е имало.

През целия месец август през ден ще има концерти в най-големите градове на България, както следва: Видин - 1.08, Враца - 3.08, Плевен - 5.08, Габрово - 7.08, Русе - 09.08, Шумен - 11.08, Варна - 13.08, Бургас - 16.08, Сливен - 17.08, Стара Загора - 19.08, Димитровград - 21.08, Хасково - 23.08, Пловдив - 25.08, Благоевград - 27.08 и Перник - 29.08.

Всеки концерт от турнето ще бъде на най-големия стадион в съответния град. Началото на концертите е в 20.00 часа. Очакват ви три часа перфектно шоу, сътворено от осемте най-хитови певици на “Пайнер мюзик”. Организаторите са заложили на качествен звук и много светлинни ефекти, а цялата тази феерия е гарнирана с горещите танци на балет “Магия”. Цената на билета е 3 лева.

Водещ на концертите е актьорът Иван Балсамаджиев, а режисьор е Людмил Иларионов. Всеки концерт се открива с Гергана, след това шоуто продължава с Анелия, Емилия, Райна, Мария, Малина, Камелия, а на финала пее Глория.

На концертите от лятното турне “Планета Прима” всяка певица участва с мeгамикс от най-големите си хитове и една нова песен в блокове по 20 минути.

Концертите от лятното турне се отразяват всеки ден по телевизия “Планета” в документално филмче – “Планета Прима” – “Дневник на турнето” в 19.00 и 23.00 часа.

Шест концерта от турнето вече са история, но със сигурност жителите на Видин, Враца, Плевен, Габрово, Русе и Шумен дълго ще си спомнят за концертите “Планета Прима”.

Статистиката за посещаемостта на концертите от турнето сочи, че на стадионите във всеки град се събират средно по 10 000 – 15 000 зрители.

Концерт във Варна на 13.08.2004 година ще бъде заснет с ПТС и ще се излъчи в телевизионен вариант по телевизия “Планета”, след края на турнето.

Очаквайте концерта “Планета Прима” и на DVD.

Специално за националното турне “Планета Прима”, “Пайнер студио” отпечата рекламно списание “Турнето на звездите 2004”, което се разпространява безплатно по концертите и в магазините на “Пайнер”. В него ще откриете информация за осемте певици, които участват в турнето и за концертите в различните градове.

     

И.М.М. "СветЪ" не носи отговорност за достоверността на информацията

Снимков материал: "пайнер мюзик"

 

.

Към главната страницав-к "СветЪ" 2004 ©